Как да разгадаем един мъж преди още да е проговорил

Как да разгадаем един мъж преди още да е проговорил

Как да разгадаем един мъж преди още да е проговорил

Как да разгадаем един мъж дори преди още да е проговорил? Оказва се, това е напълно възможно. Многобройни проучвания са установили, че някои личностни характеристики на хората могат да бъдат разкрити въз основа на техния външен вид. Ето някои признаци, по които можете до известна степен да разберете кой стои насреща, така че да прецените навреме дали въобще има смисъл да го заговаряте:

Ръката на мъжа издава дължината на пениса

Разликата между показалеца и безименния пръст издава дължината на пениса

Ако за вас размерът е от значение, това безспорно е една много полезна информация. Огледайте добре ръцете му и в случай, че разликата между тези два пръста е голяма, то тогава вероятно бихте могли да разчитате на някой и друг сантиметър повече.

Мъжете със светли очи са по-склонни към пиянство

Мъжете със светли очи са по-склонни към пиянство

Мъжете със светли очи по-често се пристрастяват към алкохола, отколкото тъмнооките, това са установили проучвания, проведени от Университета Джорджия. Според специалистите, едно от възможните обяснения за това явление е свързано с нивото на меланин в очите им.

Мъжете с широки лица са по-склонни към изневяра

Мъжете с широки лица са по-склонни към изневяра

Според проучване на Университета Сейнт Андрюс в Шотландия, мъжете с широки лица се възприемат като по-малко надеждни, отколкото останалите. Твърди се, че вероятността да бъдете измамени от такъв човек е три пъти по-голяма. Каква е причината ли? Просто мъжете широки лица имат повече тестостерон.

Успешният в живота мъж е гладко избръснатият

Успешният в живота мъж е гладко избръснатият     

Ето един любопитен факт. Само бегъл поглед към списъка на „Форбс“ със 100-те най-богати хора в света показва, че от 86 души в списъка, само осем от тях имат окосмяване по лицето. Защо ли? Може би, просто защото ние сме склонни да вярваме повече на тези, които са току-що избръснати, обясняват експерти, изследващи езика на тялото.

Мъжете с деликатни линии на лицето са по-добри бащи

Мъжете с деликатни линии на лицето са по-добри бащи

Ако мъжът е със силно развита челюст и има гъсти вежди, това говори за наличието на много тестостерон. Такива мъже често са  склонни да бъдат емоционално безразлични. А както сами се досещате, това не са много добри характеристики за един баща. От друга страна, по-меките черти в лицата на мъжете говорят, че техните притежатели са с добре развити социални умения и съответно могат да бъдат прекрасни бащи.

Прочетете още:

 

Секси масаж в 6 стъпки

6 Сигурни признака, че той е влюбен във вас

Няколко романтични идеи за Свети Валентин

5-те женски хобита, които привличат мъжете като магнит

Какво жените могат да простят на мъжете и какво не

5 Упражнения за по-добър секс

Красива кожа и страхотна коса – това е лесно!

Тайната на красивата кожа: Храните ли се правилно?

Личният имидж: Успехът и щастието ни зависят от него

Любов и секс

Любов и секс

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CyberChimps